, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Angrouri.com

Detergent Tide

1,00lei Pret cu TVA

Brand

ARIEL

Detergentul Ariel: Procter & Gamble dezvoltă detergentul Ariel în centrul său tehnic european, situat la Bruxelles. Produsul, care conține în special enzime, a fost comercializat sub marca Ariel în 1967. În anul următor, acesta a apărut pe piața franceză. O „nouă formulă”, lansată în 1981, reduce temperaturile de spălare. În anii 1980, Procter & Gamble a lansat noi versiuni, inclusiv Ariel Liquide, Ariel Color și Ariel Ultra, un așa-numit detergent „compact”. Ariel Ultra Liquide a fost comercializat la începutul anilor 1990. Acesta din urmă este un răspuns la ieșirea Skip Micro Liquide de la concurentul Unilever. În 1993, Nawfal Trabelsi a fost numit director de marketing al mărcii2. În 1994, Ariel era numărul 1 în Franța, cu o cotă de piață de 35%.

BONUX

Bonux | Procter & Gamble este prezent în România din 1992[3]. În 1995 trustul Procter & Gamble a cumpărat o parte din fabrica de detergenți și înălbitori de la Timișoara, înființînd S.C. Detergenți S.A., firmă de producție, care avea în februarie 2009 un număr de 850 de angajați[3]. În 1996 în cadrul fabricii din Timișoara a început producția de detergenți. Prima marcă produsă a fost Tide pentru spălare manuală. Ulterior producția s-a diversificat, producîndu-se detergenți marca Ariel, Perlan Bonux (transformat pe parcurs în Bonux) și s-a început producția de detergenți pentru spălare automată. Tot în anul 1996 s-a început la Timișoara și producția de înălbitor marca Ace. Pe lângă piața românească, S.C. Detergenți S.A. aprovizionează și piețele din Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Kazahstan.

BOSCH

Robert Bosch GmbH este o companie din Germania, înființată la Stuttgart în 1886 de Robert Bosch. Compania este cunoscută după numele scurt, Bosch. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH și peste 300 de filiale și companii regionale în mai mult de 60 de țări[3]. Prin includerea partenerilor comerciali și de service, Grupul Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de țări[3]. Capitalul social al Robert Bosch GmbH este deținut în proporție de 92% de Fundația Robert Bosch.

DERO

Detergentul DERO. De mai bine de 50 de ani, DERO aduce prospețime în casele românilor și este alături de femeile care zi de zi aduc bucurie familiei și celor din jur. Iar pentru că româncele merită o viață împlinită, DERO le răsplătește pentru grija și iubirea pe care acestea o împart celor din jur printr-o noua inițiativă. Astfel , DERO lansează anul acesta campania „DERO susține visurile româncelor” și încurajează inițiativele care creează oportunități pentru femeile din România, susținand două proiecte ale unor organizații non-profit și lansând un proiect pilot la nivel național, toate cu scopul de a crea noi oportunități pentru femei.

HEINEKEN

Berea Heineken a fost produsă pentru prima dată de Gerard Adriaan Heineken când, pe 15 februarie 1864, a cumpărat fabrica de bere De Hooiberg. Abia în 1886, H. Elion a reușit să obțină drojdia potrivită berii Heineken (de tip A) care se folosește și în rețetele de astăzi. În 1968 au cumpărat Amstel, berea rivală din Olanda.[5] În 1991 se deschide muzeul Heineken din Amsterdam, iar în 2001 îl redenumesc în Heineken Experience

PERSIL

Persil este marcă înregistrată pentru un detergent pentru rufe produs de Henkel în Germania și Olanda, precum și de Unilever, acesta din urmă dobândind drepturi asupra mărcii în 1919. În Regatul Unit, Unilever produce acest detergent în conformitate cu Așa numitele forme organice și non-organice, acestea din urmă fiind adesea prezentate ca fiind „mai blânde pe piele”. Abia în această țară se face această distincție. Marca este distribuită în Franța sub numele de Le Chat sau Skip detergent.

TIDE

Detergentul original de rufe Tide a fost un material sintetic special conceput pentru curățarea intensivă a mașinilor (un avans asupra capacităților de curățare mai moi). Tide a fost introdus pentru prima dată pe piața de testare a SUA în 1946 ca fiind primul detergent de mare tonaj din lume, cu distribuție națională realizată în 1949. Marea a susținut că a fost „Ziua de spălare Favoritul zilei din America pentru a fi spălat). Autoritatea a fost rapid achiziționată pe piața americană a detergenților, suprapunând vânzările de Fildeș de Fildeș; și accelerează dispariția a două dintre principalele sale produse concurente, Rinso și Gold Dust Washing Powder, cele două mărci ale Lever Brothers. Aceste alte mărci au apărut în formele mai cunoscute de praf de săpun și fulgi de săpun. Marea, însă, a luat forma unei perle albe în pulbere. Gama a fost mărită pentru a include o formă lichidă transparentă nuanțată cu portocaliu în 1984. Astăzi, majoritatea formulărilor de lichid Tide, concentrate și obișnuite, sunt de culoare albastru închis, cu excepția „Free Tide” , ceea ce este clar. În fiecare an, cercetătorii Tide duplică conținutul de minerale din apă în toate regiunile Statelor Unite și spală 50.000 de bucăți de rufe pentru a testa consistența și performanța detergentului Tide
Detergent Tide

Pe baza recenziilor 0

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care își spune părerea “Angrouri.com”

Nu există recenzii încă

Informatii Vanzator

  • Nume Magazin: Angrouri Online
  • Vendor: Angrouri.com
  • Adresa: Craiova
  • 5.00 5.00 rating de la 11 clienti