Cine suntem noi?

Suntem un site specializat in vanzarea produselor angro catre magazine, revanzatori, institutii sau chiar catre alte angrouri din Romania. Deviza noastra este una simpla si foarte exacta: De ce sa platesti mai mult decat face! Cumpara direct din angro.

Viziunea noastra

Cautam mereu sa avem pretul cel mai competitiv din piata. Momentan suntem doar pe Online deoarece acest lucru ne permite sa avem preturi mici in comparatie alti angrosisti. Costurile cu depozitarea si angajarea sunt aproape inexistente.

Cum am inceput?

Este o poveste cu multe istorii. Dupa multi ani petrecuri prin Europa, in 2015 ne-am intors acasa in Romania cu un nou concept. Dezvoltarea unor afaceri si pe online, construirea unui portal web destinat in exclusivitate furnizorilor, distribuitorilor dar si angrosistilor din toata Romania.

UN CONCEPT UNIC

Cum procedam?

Este foarte simplu. Comenzi online sau telefonic si vom livra in magazinul dumneavoastra sau chiar in angroul de care dispuneti. Lucram direct cu distribuitori, furnizori si producatori din toata Romania.

Despre concept

Angrouri.com a luat fiinta pe internet din dorinta de a veni catre clientii nostri cu cel mai bun pret. In Romania nimic nu este sigur sau bine definit in domeniu angrourilor. Azi este un pret iar maine altul. Esti mereu bulversat. De aceea existam. Sa fim mereu langa clientii nostrii.

Cu cine lucram?

Acest magazin online angro este conceput in special pentru angrosisti, magazine en gros sau revanzatori. Din 2020 suntem un important distribuitor de detergenti de rufe, balsam, hartie, odorizanti, produse religioase,produse igienice sau produse pentru copii.

Cum poti lucra cu noi?

Sa fi partener al Angrouri.com este cel mai simplu mod de a colabora cu cineva. Din 2020 vindem si pe online. Prin acest procedeu am eliminat bariera distantei intre depozitele noastre sau magazinele si angrourile voastre. Comanda se face online iar noi va contactam pentru validare.

Ce putem face pentru tine!

Ca si partener revanzator esti mereu informat de toate ofertele noastre in cel mai scurt timp. Esti mereu la curent cu toate preturile si promotiile noastre.

Toate produsele noastre sunt de calitate superioara. Acestea provin de la producatori de top din Romania sau Europa.

Livrarea produselor noastre se poate face prin doua metode de transport. FAN Courier pentru produse pana in 100kg sau PALL-EX pentru cantitati intre 100 si 1200 kg per palet.

Situl nostru de angrouri este disponibil in toata Romania. Asta inseamna ca puteti comanda produsele noastre online indiferent de locatia voastra.

Toti clientii nostri beneficieaza de cardul membru. Exista clienti VIP care comanda cantitati cu mult peste limita normala iar noi cei de la Angrouri.com stim sa-i multumim.