Cum comand ?

Exista 4 metode prin care puteti comanda de pe Angrouri.com

Cum functioneaza?

 1. Inscriere GRATUITA in cateva secunde cu email si parola aici
 2. Comanda direct de pe site adaugand produsele in cosul de cumparaturi.
 3. Sau comanda direct complectand formularul de comanda online.
 4. Comanda prin email sau Whatsapp.

CUM PUTETI COMANDA DE PE ANGROURI.COM

Pentru a putea comanda produse de pe Angrouri.com trebuie sa va creati un cont de utilizator doar cu adresa email si o parola. Crearea acestui cont este foarte rapida si nu dureaza decat cateva secunde. Nu uitati sa validati adresa de email dupa ce ati primit emailul de confirmare.

Dupa ce v-ati inscris pe Angrouri.com, puteti accesa imediat toate produsele de pe site. Este bine de stiut faptul ca produsele vandute pe Angrouri.com nu ne apartin nu apartin in totalitate.

Coșul de cumpărături
Pentru a cumpăra produse prin intermediul coșului de cumpărături este suficient ca în pagina de produs sau în paginile cu rezultatele căutărilor să folosești butonul “Adaugă în cos”. Pentru finalizarea comenzilor trebuie să accesezi coșul tău, să completezi datele de livrare și să trimiți comanda.
În coșul de cumpărături pot fi adăugate doar oferte de tip Instant.

De pe mobil
Produsele disponibile în Angrouri.com pot fi cumpărate și de pe terminalele mobile. De asemenea, poți cumpăra produsele dorite din varianta mobilă a site-ului: Angrouri.com

Cerere de ofertă

Ce este cererea de ofertă?
Cererea de ofertă reprezintă un instrument gratuit prin intermediul căruia cumpărătorii pot cere oferte pentru anumite produse sau servicii chiar dacă acestea nu sunt listate pe Angrouri.com

Mod de funcționare
Cererea de ofertă poate fi trimisă accesând pagina https://www.angrouri.com/formular-de-comanda/ Pentru a trimite o cerere de ofertă este suficient să completezi denumirea produsului dorit, o descriere a acestuia, categoria în care se încadrează și perioada de valabilitate a cererii. Pentru a primi cât mai repede o ofertă bună asigură-te ca ai precizat toate informațiile de care vânzătorul are nevoie. Aceasta va ajunge la toți vânzătorii din Angrouri.com care au ales sa primeasca cereri pentru categoria selectată de catre tine.

La fiecare cerere nouă de ofertă toți vănzătorii sunt notificați în mod automat de către noi prin intermediul e-mail-ului.

Vânzătorii îți vor răspunde prin intermediul unui produs. Toate raspunsurile primite de la vânzători vor fi afișate în secțiunea Cereri de ofertă trimise. Aici vei putea vedea care este cea mai bună ofertă primită iar dacă ești mulțumit de ea poți plasa comanda ca la orice produs de pe site.

Pentru a folosi acest serivicu este necesar să aveți un cont activ de utilizator Angrouri.com

Serviciul este disponibil doar pentru categoriile din secțiunea Auto, moto, piese, accesorii.

Livrare și plată

 • Livrarea
  Livrarea produselor este asigurată în mod exclusiv de către vânzător. Fiecare vânzător poate oferi pentru produsele sale mai multe modalități de plată care sunt afișate în pagina produsului.

Cele 3 metode de livrare sunt:
– Livrare prin curier
– Livrare prin poștă
– Predare personală

Livrarea prin curier reprezintă cea mai rapidă și comodă modalitate de livrare – plasezi comanda online și primești produsul la adresa indicată de tine.

Livrarea prin poștă are ca principal avantaj aria mare de acoperire fără costuri suplimentare. Pentru ridicarea coletului va trebui însă să te prezinți la oficiul poștal de care aparții.

Predarea personală presupune întâlnirea directa cu vânzătorul într-un loc stabilit de comun acord. Este recomandabil ca locul de întâlnire să fie unul public, pentru a fi în deplină siguranță.

 • Plata produselor
  Pentru achitarea produselor sunt disponibile 5 modalități:
  – Plata ramburs
  – Plata cu cardul
  – Plata prin intermediul portofelului digital
  – La predare
  – Plata în avans in contul bancar al vânzătorului

Plata ramburs este o plată facută de către cumpărător în momentul în care primește produsul prin curier sau, în cazul livrărilor prin poștă, în momentul ridicării produsului de la oficiul poștal.

Plata cu cardul se realizează online, prin cardul de credit/debit. Plătești produsul în momentul plasării comenzii, iar la primirea coletului nu mai este necesar să achiți nimic. Toate tranzacțiile plătite în avans prin card de credit sunt acoperite de Garanția de Livrare.

 

Plata la predare se realizează atunci când se optează pentru livrarea personală a unui produs. În acest caz cumpărătorul achita produsul în momentul în care se întâlnește cu vânzătorul.

Plata în avans presupune ca tu să achiti valoarea produsului integral sau parțial intr-un cont bancar indicat de vanzator. Iti recomandăm să folosești aceasta metoda de plata doar atunci cand vanzatorul are un istoric bun pe site (un numar mare de calificative pozitive).

Plata cu puncte de fidelitate îți permite să achiți parțial sau integral valoarea unui produs folosind puncte de fidelitate pe care la acumulezi în mod automat atunci când achizoționezi produse cu Garanția de Livrare sau achitate online, prin card. Numărul de puncte pe care le poți folosi îți va fi afișat în formularul de comandă. Plata cu puncte de fidelitate este disponibilă pentru utilizatorii autentificați atât pentru cumpărarea normală cât și pentru coșul de cumpărături.